Takii Admin
Zodyak : çin astrolojisi : Mesaj Sayısı : 627 Karma : 1558 Rep : 3 Doğum tarihi : 25/08/94 Kayıt tarihi : 16/04/10 Yaş : 30 Nerden : aLmanya İş/Hobiler : footbaLL biLardo ....
| Konu: PhotoScape 3.3 Guzel Bi Photo Shop Programı ;) C.tesi Mayıs 15, 2010 3:21 am | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yanlız Program ingilizce kullanımı ingilizce kelimeleri anladıkdan sonra çok kolay.
Özellikleri: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Fotoğraflarınızı görüntüler, slideshow olarak izleyebilmenizi sağlar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Resminizi yeniden boyutlandırma, ışık ve renklerini düzeltme, beyazlığını dengeleme, arkaışık düzeltme, konuşma pencereleri ve balonlar ekleyebilme, yazı ekleme, kesme, filtre uygulama, kırmızı göz düzeltem vb. editör işlevleri sunar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Fotoğraf kombinasyonu yapabilir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Animasyonlu gif oluşturabilir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ekran görüntüsü yakalayıp, kaydedebilir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ekrandan bir renk tonunu dahi Photoscape ile alabilirsiniz | |
|
RoycoLd S.moderatör
| Konu: Geri: PhotoScape 3.3 Guzel Bi Photo Shop Programı ;) C.tesi Mayıs 15, 2010 3:31 am | |
| GüzeL Programa Benziyo Ty (: | |
|
NighTiL Yeni üye
Mesaj Sayısı : 39 Karma : 58 Rep : 0 Kayıt tarihi : 16/05/10 Nerden : Antalya İş/Hobiler : Elektironik Lakap : Yok!..
| Konu: Geri: PhotoScape 3.3 Guzel Bi Photo Shop Programı ;) Cuma Mayıs 21, 2010 2:35 am | |
| alimasyonlari kötü biras ben kullanıyorum :S Dısardan Alimasyon Ekleniyosa Eklemek Lazim :d | |
|
KeYKuBaT Admin
Mesaj Sayısı : 164 Karma : 225 Rep : 8 Kayıt tarihi : 12/05/10 Nerden : N€R€Y€ xD İş/Hobiler : web tasarım Lakap : Rei$
| |
Romantik Caliskan Üye
Mesaj Sayısı : 63 Karma : 93 Rep : 0 Kayıt tarihi : 15/05/10 Nerden : Manisa İş/Hobiler : Dreamweaver,Fireworks,Flash CS4 Lakap : romantik
| Konu: Geri: PhotoScape 3.3 Guzel Bi Photo Shop Programı ;) Paz Mayıs 23, 2010 3:43 am | |
| Eskiden Cok Kullandıgım Bır Programdı ama Sımdı FireWorks Gectim Yeni Yeni Onu Ogrenıyorum :) | |
|