Dj PinK Bayan Mod.
Mesaj Sayısı : 65 Karma : 131 Rep : 1 Kayıt tarihi : 05/05/10 Nerden : evden İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : Dj PinK
| Konu: Atamızın en sevdiği şarkılar C.tesi Mayıs 15, 2010 6:53 am | |
| Eser Adı | Makam | Form | Besteci | Güfteci | Alişimin Kaşları Kare | Uşşak | Türkü | (Anonim Beste) | (Anonim Güfte) | Bâde-i Vuslat İçilsin | Şedaraban | Şarkı | Faize Ergin | ? | Ben Havada Uçar İdim | Eviç-Hûzî | Türkü | (Anonim Beste) | (Anonim Güfte) | Cânâ Rakîbi Handân Edersin | Uşşak | Şarkı | Giriftzen Asım Bey | ? | Çanakkale İçinde | Neva | Türkü | (Anonim Beste) | ? | Dağlar Dağlar Viran Dağlar | Hicaz | Türkü | (Anonim Beste) | (Anonim Güfte) | Estergon Kal'ası | Hicaz | Şarkı | (Anonim Beste) | (Anonim Güfte) | Gelmiş Değil Böyle Peri | Sabâ | Tavşanca | Şakir Ağa | Nûri | Gemi Kalkar Suları Akar | Hicaz | Türkü | (Anonim Beste) | (Anonim Güfte) | Hâb-gâh-ı Yâre Girdim | Rast | Şarkı | Giriftzen Asım Bey | Mustafa Reşit Bey | Havada Bulut Yok | Hüseynî | Türkü | (Anonim Beste) | (Anonim Güfte) | Kimseye Etmem Şikâyet | Nihavent | Şarkı | Kemânî Sarkis Efendi | ? | Kirpiğine Sürme Çek | Zâvil | Zeybek | Refik Fersan | Faruk Nafiz Çamlıbel | Köşküm Var Deryaya Karşı | Hüseynî | Türkü | (Anonim Beste) | (Anonim Güfte) | Manî Oluyor Halimi Takrîre Hicabım | Hicazkâr | Şarkı | Tatyos Efendi | Nigâr Osman Hanım | Mayadağ´dan Kalkan Kazlar | Hicaz | Türkü | (Anonim Beste) | (Anonim Güfte) | Mendilimin Yeşili | Sabâ | Türkü | (Anonim Beste) | (Anonim Güfte) | Nigâh-ı Mestine | Sabâ | Şarkı | Hacı Ârif Bey | Recâizade Mahmut Ekrem | Nikrîz Sazsemâîsi | Nikrîz | Sazsemâîsi | Refik Fersan | - | Öyle Bir Âfet-i Yektâ-yı Emelsin | Sabâ | Şarkı | Aleko Bacanos | ? | Pencere Açıldı Bilal Oğlan | Hicaz | Türkü | (Anonim Beste) | (Anonim Güfte) | Sarı Zeybek | Hüseynî | Zeybek | (Anonim Beste) | - | Sevda Yaratan Gözlerini | Segâh | Şarkı | Yesârî Âsım Arsoy | Yesârî Âsım Arsoy | Şâhâne Gözler Şahane | Eviç | Rumelitürküsü | (Anonim Beste) | (Anonim Güfte) | Yanık Ömer | Hüseynî | Türkü | Sadettin Kaynak | Sadettin Kaynak |
| |
|
CaTaiysT Caliskan Üye
Mesaj Sayısı : 91 Karma : 116 Rep : 0 Kayıt tarihi : 13/05/10 Nerden : Googleden sen? İş/Hobiler : Napcan Lakap : KiLitli
| Konu: Geri: Atamızın en sevdiği şarkılar C.tesi Mayıs 15, 2010 9:32 am | |
| Merhaba,
Konu Denetlendi ve uygun görüldü | |
|